Crisissfeer Katholiek Nieuwsblad door ‘ranzige brief’ overspelaffaire

11 gedachtes over “Crisissfeer Katholiek Nieuwsblad door ‘ranzige brief’ overspelaffaire”

  1. Mijn moeder had vanaf dag 1 een abonnement op het Katholieke Nieuwsblad, als ze dit zou lezen dan zou ze onmiddellijk haar abonnement op het Katholieke Nieuwsblad opzeggen. Het zou voor de traditionele katholieke gelovigen in Nederland beter zijn dat Henk Rijkers en Mariska Orban hun eigen Katholiek Nieuwsblad zouden beginnen, want het huidige Katholieke Nieuwsblad is niet katholiek meer en helaas helaas ten dode opgeschreven. Mevrouw De Quay is, als voorzitter, niet in staat om leiding te geven aan het Katholiek Nieuwsblad.

  2. Misschien kan het Katholiek Nieuwsblad Andrea Tornielli als hoofdredacteur aanstellen. Dan loopt de krant helemáál aan de leiband van Domus Sanctae Marthae.

    1. Nee, ze moeten mij nemen. Ik zorg er persoonlijk voor dat de oplage nog harder zal kelderen dan nu al het geval is. Niemand wil meer geassocieerd worden met het Katholiek Nieuwsblad.

  3. RKBoulevard heeft bewezen uitstekende contacten te hebben bij het KN. Waarom ontbreekt dan een update? Vorige week dinsdag heeft Cecile de Quay het personeel bij elkaar geroepen. Ik lees hier niets over op uw site. Wilt u zsm mijn sensatiezucht bevredigen?!

  4. Een ranzige brief over een ranzige man die homo’s geen gelijkwaardige plek in zijn kerk gunt – en dat idee ook uitvent – mag je dat als karaktermoord typeren? Voor vreemdgangers is wel plek?

  5. De Wit kondigt voor de tweede maal juridische stappen aan. Kan RK Boulevard achterhalen of De Wit nu wel woord houdt? Wie heeft hij op de korrel en wat is de inhoud van de klacht?

  6. Ik kan me niet voorstellen dat de update van 29 maart klopt. Het overspel zal Anton blijven achtervolgen. Deze kwestie wordt opgerakeld zo lang hij in functie blijft. Is Anton masochist? Wil hij voor schut blijven staan in de publiciteit? En wat is die mevrouw De Quay voor een type? Ook geen knip voor haar neus waard?

  7. Anton de Wit is hoofdredacteur van het Katholiek Nieuwsblad. Hij is vreemdgegaan met de directrice van het Katholiek Nieuwsblad. In de aanloop naar dit pikante samenzijn heeft De Wit foto’s van zijn geslacht naar de directrice gestuurd (hoe ziek kun je zijn?). De mail met goto’s is onderschept door De Wits vijand en door hem rondgepompt door heel katholiek Nederland. Iedereen kon meesmullen (behalve ik, sic). De Wit heeft tot twee keer toe aangekondigd dat hij aangifte zal doen. Hij blaft, maar doet verder niks. Kan RKBoulevard De Wit vragen om zijn commentaar?

Reageer

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s